Харчування

Читачі нахвалюють великолукские консерви. Перевіримо – так вони хороші

У коментарях до моїх оглядах консервів так часто проскакують хвалебні відгуки про продукцію Великолукского м’ясокомбінату, що я ніяк не міг залишити їх без уваги. Вирішив особисто перевірити, чи так це насправді.

Для початку, вирішив скуштувати шинки їх виробництва, на неї як раз була акція.

Баночка з масою вмісту в 325 грам обійшлася мені в 100 рублів, без однієї копійки.

З дизайном етикетки виробнику варто було б попрацювати. Дуже вже вона смутна.

  • Склад консервів наступний – свинина 84%, вода питна, сіль кухонна, перець чорний натуральний мелений(цікаво, є ненатуральний чорний перець?)лист лавровий, стабілізатор Е451, Е452, желатин, фіксатор кольору (нітрит натрію).

За винятком пари моментів, склад не так вже й поганий. Свининки обіцяно аж 84 %.

На перший погляд все досить апетитно. Жиру трохи, м’ясо начебто є, запах чудовий.

Шинку вдалося виколупати з банки одним шматком. Так ця шайба виглядає в розрізі спостерігаються як великі шматки м’яса, так і щось на зразок фаршу. Ну і куди ж без шкірки з салом, на зрізі і їх можна помітити.

За смаком ніяких претензій. Цілком їстівна шинка. Солі і спецій в саму міру, жиру майже немає, химозой не віддає – нормальний варіант для швидкого перекусу, де-небудь у дорозі або на рибалці. Форму тримає добре, можна навіть на бутерброди нарізати.

Related posts

Leave a Comment