Харчування

Фаршировані печериці на вугіллі. Вдалий рецепт-імпровізація

Ідея приготувати так печериці прийшла мені в голову абсолютно спонтанно. Рецепт придумав прямо в магазині, куди я заскочив перед поїздкою в село. Часу зовсім не було, тому довелося швиденько схопити що трапиться під руку, та бігти на автобус.

А взяв я всього-навсього лоток фаршу, та півкіло печериць.
Що вдалося приготувати з цих продуктів ви можете побачити на

Грибочки вийшли – вогонь. Соковиті, рум’яні, з запахом димку – страва припала до смаку всім без винятку.

Як я їх приготував.

  • Першим ділом, гриби промив і вирізав ніжки.
  • До підготовленим капелюшків додав 2 столові ложки майонезу і 50 мл соєвого соусу замість солі. Все перемішала і залишив на 20 хвилин.
  • Зелену цибулю і ніжки, що залишилися від печериць, дрібно нарізав і з’єднав з фаршем з індички. У селі вибір спецій обмежений, тому фарш приправив тільки чорним перцем і посолив.

Далі, все це нанизав на шампури. Приклад

Гриби краще взяти побільше. Маленькі печериці можуть тріснути при нанизуванні на шампури.

Обжаривал на вугіллі до готовності. Зайняло це у мене хвилин 20.

Ось і весь процес готування. На все про все пішло не більше години.

Подав я печериці з лавашем, свіжими овочами та зеленню. Тут дуже до речі був би який-небудь соус на основі сметани, але дуже вже не хотілося йти в магазин, тому обійшлися без нього. І так все змели за 5 хвилин

Related posts

Leave a Comment