Харчування

Гострі курячі шлуночки до пива

Такі шлуночки одна з моїх улюблених закусок під пиво. Готується просто, обходиться недорого, дуже смачно – відмінний варіант під кухоль пінного.

Довго не говоритиму – перейдемо відразу до процесу приготування.

  • Курячі шлуночки добре промити, дочистити те, що не дочистили на виробництві і нарізати на шматки.
  • Викласти шлунки в сковороду з невеликою кількістю олії та поставити на вогонь.
  • Щойно субпродукти побіліють, залити їх водою і накрити кришкою. Гасити 40 хвилин на слабкому вогні.
  • Після цього часу кришку зняти та випарувати залишки води.
  • Далі, спеції. Додаємо за смаком – сухого часнику, чорного меленого перцю, коріандру, зір і паприки. Для гостроти – ложку аджики, для кислинки – ложку кетчупу.
  • Добре перемішати і смажити ще хвилин 5.

На цьому все – страва готова. Можна його подати гарячим, з яким-небудь гарніром, як основна страва. А можна холодним, до пива або чогось міцнішого.

Для тих, хто захоче повторити – якщо не особливо любите гостре, аджики додавайте менше. Я поклав столову ложку і закуска вийшла досить гострою. Я аж спітнів, доки їв:)

Related posts

Leave a Comment